Expression 3.5 Forstør

Expression 3.5

Ny

Pfaff Expression 3.5 en symaskine i absolut særklasse.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

kr 8.995,00

Add to wishlist

Yderligere information

Pfaff Expression 3.5 er det perfekte valg, hvis du er quilter, syr til hjemmet, er tøj-entusiast – kort sagt: til alle med skabertrang! Det store sy-område til højre for nålen har er en af de største på markedet med masser af plads til store mængder stof og pladevat.

Vi garanterer, at du får lyst til at gå i gang med at sy med det samme på Pfaff Expression 3.5. Der er mere at udforske, end du kan forestille dig. Prøv hvilken luksus det er at skabe sin egen stil!

En spændende verden af farverige metervarer, inspirerende idéer og uendelige muligheder venter dig hvis du vælger en Pfaff Expression 3.5.

Stort udvalg af 9mm sømme.

Vælg mellem  204 smukke 9 mm sømme – herunder nyttesømme, knaphuller, 9mm brede pyntesømme, quiltesømme, korssting og hulsømme.

Specielt det at Pfaff Expression 3.5 syr op til 9 mm bredde sømme giver mulighed for at skabe nogle fantastiske dekorative sømme!

Pfaff IDT (Indbygget overtransportør)

Pfaff Expression 3.5 er naturligvis udstyret med Pfaff velkendte IDT system (indbygget overtransportør).

Indbygget Overtransportør kun fra Pfaff i mere end 45 år! Absolut ens stoffremføring både fra oven og fra neden. Nok det bedste transportør-system på markedet.

Automatisk nåletråder

Trådningen af Pfaff Expression 3.5 går som en leg ved hjælp af den indbyggede nåletråder. Nem trådning af nåleøjet hver gang.

Normalpris:   9.995,- kr

Anmeldelser

Ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Expression 3.5

Expression 3.5

Pfaff Expression 3.5 en symaskine i absolut særklasse.

Skriv en anmeldelse